Jag, en dålig bloggare

Ja, inte uppdateras det här alltför flitigt nu heller. Den enkla anledningen till detta är att jag inte har en dator (egen) för stunden, min dator står i Gislaved och jag har numera placerat min rumpa på heltid i Kungälv. Så, här är jag nu. Sitter och äter frukost framför den kombinerade tv'n och datorn, ska dra mig mot buss och senare spårvagn om cirkus en kvart. Så, uppdatering om läget? Allt är fingemang, so far so good ska man väl säga. Inte har jag och Pär försökt ta livet av varann heller, men å andra sidan har vi väl inte spenderat sådär supermycket tid ihop än heller. Menar, han försvinner till sitt jobb vid cirka halv sju på morgonen och jag är hemma efter sju på kvällen. Så det blir mest en liten stund ihop på kvällen, med mys och gos och lite bråk (typ om pestoburkar, eller hur älskling?)

Här ser dock ut som ett bombnedslag ungefär, mina lådor står lite här och var, för att inte tala om badrummet! Men det blir bättre snart, ska ju hämta möbler och stuff på söndag. Skööönt att få hit det och känna sig lite mer hemma!

Helgen hemma var för övrigt grym, skönt att träffa folk lite på mina villkor! Underbart, som kortsemester! Köpte en pool också, visserligen en liten och uppblåsbar men mysigt att sitta där och plaska!

Leve sommaren!

Jahaja

Japp, så är det. Nu är så gott som allting nedpackat (utom möbler och stuff, eller tv'n, videon/dvd'n och, uppenbarligen, datorn). Var tvungen att öppna en låda igår och ta ut ett glas, för jag hade inget att dricka ur kvar. Smiiidigt... Men nu är jag snart på väg upp på riktigt. Först och främst jobbar jag ju två dagar till (nästan bara en, tror jag har två kunder eller något idag) och så blir det ju en sväng hem till lillasyster, som stöd nu när hon var lite ensam hemma ett tag. Men jag är säker på att det gått jättebra!

Behöver i varje fall inte bekymra mig om att jag inte äger något, det är snarare det motsatta problemet som är mitt. Alltså, jag har bott själv i lite drygt nio månader, och jag har redan lyckats få ihop typ sjutton flyttlådor själv? PLUS alla möbler som inte går in i dem, dvs. alla. Att det skulle gå såhär långt, haha...

I varje fall otroligt skönt väder idag, tack och lov att det är så lugnt på jobbet. Då kanske jag kan passa på att sno åt mig lite soltid på baksidan, lyckades faktiskt få lite färg igår också! Very niiiice... Men nu ska jag gå och bära ner saker til bilen, och sedan åka till jobbet och äta frukost. Skönt att äta där, då slipper jag plocka saker ur mina välpackade *host* flyttlådor!

Josse, jag ringer dig ikväll! :D

Varför blir alltid allting en nedräkning?

Egentligen, varför är man så trög? Tre dagar tills jag blir sambo, fyra  tills jag börjar nya jobbet. Man är mycket duktigare på att se fram emot saker man ska göra, än att faktiskt göra dem. Det var två år kvar i skolan, ett år kvar i gymnasiet, tre månader till studenten.

Nej, man ska kanske försöka leva NU. Ta vara på allt som händer nu, för stunden händer aldrig igen.

I vilket fall... på måndag åker jag till Göteborg, eller Kungälv, och börjar mitt nya jobb på tisdag. Förstår det inte, men det blir grymt! Längtar som bara den! Men imorgon eftermiddag åker jag till Hovmantorp, någon som vill ses där? Åker hem måndag morgon!

Det börjar dra ihop sig!

Herrejissus, vilken slutspurt! Här gick jag i godan ro och tänkte att hey! jag har ju till första augusti på mig. Sedan började det hända saker, så som att jag ska börja jobba nu på tisdag istället för på fredag. Problem-ish. Så igår packade jag ihop det mesta av mina kläder och ungefär hälften av kökspryttlarna, typ glas och sånt. Badrumsgrejorna har jag hittills inte fått ihop nånting, annars börjar det väl lösa sig. Om det är så att jag inte ska jobba på lördag så ska jag till min syster imorgon, hon är ensam hemma. Så i så fall blir i natt (tills imorgon) den sista natten jag sover här. Sjukt läskig känsla! Duschade nu på morgonen också, sista gången jag använder duschen här? Duuuude...

Idag är det i varje fall strålande sol och vackert väder, mycket trevligt. Hoppas att jag har lite att göra på salongen idag, så kan jag sitta ute och sola mitt bleka anlete ^^ Chefen kommer också, och likaså den nya tjejen Lina, hon som ska ta över efter mig. Om jag får säga det själv så har hon kanske inte världens lättaste uppgift, tydligen (?) så är det fler som är nöjda med mig än jag trodde var möjligt... Kommer sakna många av mina kunder något så fruktansvärt, önskar jag fick ta med mig allihopa! Men.... det är svårt. Får hoppas att det blir lika bra på salongen i Mölndal, SÅ spännande!

Nu ska jag skriva ihop ett litet mail till lokaltidningen, man kan skriva hjärtan "till de som är underbara." Och dit måste ju mina kunder räknas tycker jag! Pussokram alla!

Rita hest och nytt jobb

Igår var en otroligt omvälvande dag. Jag kan började med att berätta den första riktigt, riktigt roliga saken: Jag har fått jobb i Göteborg!!!! Var och provjobbade på ett ställe i torsdags, och nu visade det sig att de funderade på om de skulle ta mig eller en annan tjej... Hon kunde tydligen börja tidigare än jag, så jag låg lite i lä. Men jag flirtade litegranna och sa att jag kunde börja på tisdag redan (har pratat med min efterträdare här i Gislaved och hon kunde fylla upp för mig då, så det borde vara lugnt. Jag har inte pratat med chefen än, men han måste väl gå med på det när jag ordnat efterträdare?) Så, jag kommer att jobba sista dagen här i Gislaved på måndag (då jag har kunder bokade på mig) och sedan på kvällen susa upp till Pär och jobba resten av veckan däruppe. Kan inte förstå det, det är så SJUKT spännande! Jag, lilla jag, i stora staden Göteborg! Och älskade Pär, kan inte fatta att vi ska bi sambos och allt.. Men det känns riktigt, riktigt bra. Som att jag hittat hem på något vis. Är lyckligast i världen när vi pratar om något och bara är i samförstånd... Han vet rätt ofta hur jag känner och plockar ihop mig när jag är i småsmulor (som jag också var igår, kommer mer om det sen.)

Igår kväll när jag kom från jobbet satte jag mig och började rita lite, har inte gjort det på SÅ länge. Men min kusin är som bekant en fena på det där med teckning och hon gav mig lite tips. Slutade med att jag satt och pillade och ritade och suddade med tops. Bild kommer nedan, är rätt nöjd med min lille hest! Fast, det är den första jag ritar (seriöst) på säkert fem år, så jag får nog börja träna litegranna! Är lite pill det där.


Snelhest!
Men såklart kan inte allt på en dag vara bra heller, och det fick jag veta med bravur igår. Började med en tjejs hår vid klockan tio igår, långt, tjockt och lockigt. Skulle klippas av i en posh-ish frisyr, med kort i nacken och långt fram, och dessutom skulle det avfärgas, göra slingor och färga mellan slingorna. Blev absolut snyggt, men det tog tre och en halv timme, med först klippning->avfärgning->torkning->slingor->färg mellan slingorna->föning->plattning->mer klippning->pill. Alltså, jag skojar inte. Tror det tog seriöst tre timmar och fyrtio minuter och inkräktade alltså fyrtio minuter på min entimmeslunch! Men det blev skitsnyggt. Jag var så nöjd och helt färdig. Gick hem och åt lunch, fick besked om jobbet och sken som en sol. Gick runt på jobbet lite, och då ringde hon, kunden. "Du, jag vill nog att slingorna ska vara ljusare, har du tid att fixa det imorgon?" "Erm...." NEJ NEJNEJ, ville jag bara skrika. Det gjorde jag inte, jag sa "jadå, det kan vi väl göra." Mitt serviceinriktade, översnälla helvete. Men jag måste. Men jag tänker bara ljusa upp slingorna vi gjorde igår ytterligare, inte göra något av det andra, hon kan få låna en hårtork om hon känner att hon vill torka det. Annars måste jag ta betalt för det igår, för hon sa inget igår om att hon ville bli speciellt ljus.

I vilket fall, det förstörde lite av min glad-känsla som jobbeskedet gett, och jag kände mig ungfär som att jag fått en stor sten slängd i skallen. Drog till och med på mig ryggont igår, det brukar komma när man är trött och inte engagerar sig för att använda musklerna rätt när man står med armarna så högt upp som vi frisörer faktiskt gör. Mycket deppigt. Tack och lov ringde jag Sofia och satt och pratade skit med henne en liten stund, hon var helt lycklig över att få mig upp till Göteborg! Min Fia, nu kan jag börja umgås mer ofta med henne! Sååå härligt...

Och förstås, sedan ringde Linda från min klass! Tydligen är det födelsedagsfest för henne nu den sextonde augusti och den MÅSTE jag försöka ta mig till! Hoppas att så många som möjligt kommer ta sig dit, vore så roligt att se hur det är med alla osv. Började sakna dom som sjutton när jag pratade med Linda, vissa saker går aldrig ur... Så som HVF04A-ränderna t.ex. Kan inte fatta hur åren kan gå så fort! Det är över ett år sedan vi tog studenten, vad gammal man känner sig .

Och ett stort grattis till Josse som kommit in på sin utbildning vid Växjö Universitet! Hipp hopp Hurraaaa! :D

Bra saker

Läste en intressant sak idag, om självkänsla. Man ska tydligen, varje kväll, för sig själv anteckna/komma på tre bra saker jag gjort under dagen. För att inse att det oftast är viktigare med de bra sakerna man gjort, trots att man oftast fokuserar på de dåliga.

Så, tre bra saker jag gjort idag: 1)Jag har klippt min favorit-Eva (efter min mamma då såklart) och fått kakor och en kram av henne. 2)Jag har svarat i en kunds telefon, när ett as som förföljer henne ringde. Hoppas han slutar nu! 3)Jag försökte hjälpa en kund som blonderat sig (IGEN) och tappat håret, till viss del... Tyvärr går det inte att göra något åt det, bara låta det växa ut... Det tragiska är att hon kom in så nyligen, med halvt avtappat hår, och vi lade på en toning för att det skulle se bättre ut. Så, det var kanske inte det mest lyckade...

Enligt det där jag läste har jag rätt dålig självkänsla och det kan jag tänka mig. Måste försöka bli bättre på att acceptera att jag är jag och att jag är bra som fan som jag är! Men det är svårt, allra mest i vårt samhälle där jantelagen råder, "du ska inte tro att du är något".

Suger är vad det gör!

Jag och Josse, skådespelerskorna.

Mycket vackert. Gamla bilder, men roligt. Vi hittade en gammal planch, Fantomen på Operan. Ser ni vem som agerar vem?

Först: se söta ut

Därefter: AGERA!

Läskigt

Igår satt jag uppe sent. Var inte meningen, det bara blev så. Hade ingen lust att gå och lägga mig, alls, och allt var så perfekt. Satt och pratade med massa människor som jag gillade, bl.a. Pär, och kände att allt var helt perfekt, glädjerus över flytten osv. Då insåg jag att shit, allt var bra. Hela livet rockade tokmycket. Precis en sådan kväll världen borde gå under på. När man tror att allt löst sig och lyckan är gjord, då borde livet bara rinna bort. Med de tankarna i huvudet vågade jag knappt gå och sova, men jag somnade och jag somnade gott. Och världen tycks finnas kvar även idag, jippi!

Vad händer idag då? Tja, det vanliga... ska äta italienskt idag tänkte jag (dvs. pasta för första gången på evigheter) och det ska bli spännande att se hur min mage reagerar på det. Antar att det blir fullt upp idag också, såg rätt hypat ut på bokningslistan igår, ugh. Pratade med min gamla klasskompis Alex igår med, hon hade tagit gesällen här i maj och varit så himla duktig! Galet vad bra gjort! Önskar jag varit så ambitiös och haft en salong som backat upp mig till 100%. Men, alla kan inte ha tur och jag tror inte att jag kommer vara frisör i resten av mitt liv. Är för rastlös, vill vidare!

Brr, det ser kallt ut ute. Hade tänkt ha t-shirt och jeanskjol på mig idag, men det känns som att det blir lite kallt. Kanske med ett par leggings under kjolen och en långärmad blir det bättre. Vi får se. Tycker egentligen att kläder är ganska tråkigt numera. knappast intresserad... Jag tar på mig det jag gillar, punkt.

Nej, mer kläder var det. Pusshej!

Det roliga huset i Gislaved

Säger inte mer, bilderna får tala för sig själva!Jag, en blödig mjukis

Okej, jag erkänner. Jag är blödig. En riktig tönt, en mes, en öppenhjärtad och översnäll larvpotta. Men vissa saker öppnar mitt hjärta mer än annat. Djur och gamla människor t.ex.  Gamla djur. Och överviktiga människor, som så gärna skulle vilja vara smala, men som inte kan stå emot sötsug osv. Tragiskt, kanske andra tycker. Men jag blir bara rörd...

Jag tycker synd om barn som inte får tillräcklig uppmärksamhet av sina föräldrar. Om Telia-pappan som får sitta ensam och äta på kinaresturangen för att hans barn är dryga. Om hundar som är inlåsta i en hundgård hela dagarna ensamma. Jag led så svårt av att veta att mitt marsvin Fido kanske hade ångest när hon bodde själv att jag kände mig tvungen att skaffa en kompis till henne, trots att hon antagligen levt hela sitt liv ensam.

Ibland blir jag rörd nästan till tårars gräns när mamma ringer och säger att hon saknar mig, eller att Rickard (min lillebror) frågar när jag kommer hem. Jag far illa av kunder som berättar om deras man/hustru som av någon anledning gått bort, om saknaden. Jag gråter varje gång jag ser Titanic eller Moulin Rouge.

Blödig, ja. Men jag tror att jag har ett stort hjärta och det är jag glad för!

Petra undersöker: Blueray

Ibland är jag nyfiken på saker jag inte vet vad det är och idag fastnade jag för uttrycket "blueray", i filmsammanhang. Så, google är din vän och jag skickade iväg en enkel sökning. När man googlar på just "blueray" så får man först upp en massa träffar på företag som köpt annonser, som säljer sk. bluerayspelare. Ett steg närmare svaret med andra ord. Så jag scrollar ner och hittar en engelsk wiki (http://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_Disc) det det beskrivs att Blueray helt enkelt är ett alternativ till DVD'skivor. Men på grund av att Blueray använder sig av kortare våglängd så går det att få plats med större mängd data på en Bluerayskiva i jämförelse med en DVD'skiva.

Så, kort och gott! Nu har jag lärt mig något nytt, wie.


Yin och Yang!


Ibland är jag en bitterfitta

Ja... Det måste man nog säga att jag är, jag är inte alltid så trevlig som jag utger mig för att vara. Skönt att ingen egentligen vet hur jag är, förutom mina närmsta som vet och förstått det sedan länge. Samt Pär förstås, men han är också bitter. Gillar dig min egen bitterkärring. Han har förresten köpt bil idag, en kombi. En stor en dessutom. Jisses, han kallade det för våran sambo-vagn. SAMBOVAGN? Herregud.. bara hund, hus och unge som fattas nu då. Undrar hur jag blir som morsa, om jag nu faktiskt kan få barn. Har tänkt på det, man vet ju egentligen inte om man kan få förrens man fått. Visst att jag har mens och att allt verkar som det ska.. men jag kanske inte kan få ändå? I så fall skaffar jag mig en djurfarm och tjugo hästar istället.

Har påbörjat lite påtryckningar på mina framtida arbetsgivare. Har två salonger uppe i Kungälv "på gång", och jag måste försöka luska lite och lura för att se vem som ger mig bäst förutsättningar i framtiden. Den ena salongen är lite mer classy, men på den andra verkar ägaren betydligt gladare och roligare. Vad bör man prioritera tro? Har några salongen jag gjorde intresseanmälningar på förra veckan som jag ska ringa också. En låg inne i Göteborg och det hade ju också varit roligt förstås. Men sedan är det ju skönt om man inte behöver åka så långt till jobbet, nu har jag väl det  lite väl bra med bara fem minuters promenad till jobbet. Får klura vad som passar mig bäst kanske.

Och, oh! Jag får upp mitt hår i en tofs! Den är inte stor och inte tjock, men det är en tofs och det ser bra ut! Äntligen har håret börjat få lite längd, saknar mitt långa hår! Jag har ju en hel del menar jag... en riktig man. Bara kolla på hur jag såg ut under "Kassabrist" som RAMP spelade 2005. Åren går fort, eller hur?

Nostalgi

Nu när jag städar inför flytten (om någon missat det så ska jag flytta my ass från Gislaved första augusti, för att flytta till Pär i Kungälv) så hittar jag ett och annat spännande när jag rensar. När jag flyttade hit vart det lite hastigt och lustigt och jag kollade väl inte ingenom allt sådär väldigt noggrannt. Idag hittade jag något spännande: en ring. Jag fick denna ring när jag var typ.. jättejätteliten. Tror jag har den på mig på en bild som är tagen på dagis, och jag har den defintivt på mig på mitt foto från ettan. Jag älskade denna ringen. Den är svår att beskriva, lite silver med pärlemor. Jag älskade denna ringen så högt, att jag använde den dagligen, år ut och år in. Tills den gick sönder faktiskt, sprack där bak. Då hade jag den alltid på långfingret, det med ett ärr på. (mycket traumatiskt, olycka med barnvagnen när jag var väldigt liten) Nu får jag den på mitt lillfinger. Det värmde i hjärtat när jag hittade den, tänk vad som hänt. Men fortfarande samma Petra, innerst inne. En vän till mig sa nyss några kloka ord, när jag beklagade mig över att ha blivit obarnslig, följande: "Äh, man har bara lärt sig dölja sina barnsliga sidor. Och blivit större."

Så sant.Det heter faktiskt kex!

Jag känner ett ord, det heter kex, kex heter det. Och det kan du käka, käka så hårt.

Nej, allvarligt.

KEX.

"Ordet kex kommer från engelskans cakes (plural för cake, jmf keps, bebis). Det som på svenska kallas kex motsvaras närmast av biscuits på engelska, och en engelsk cake är ungefär svensk tårta, och en engelsk tart är som en svensk bakelse. (Tartlette är en liten tart.)"

Så det så. Cakes-kex.

En gång för alla!

Gött mos!

Bra helg/veckoslut så här långt! I torsdags kväll kom Febe hit och vi ägnade några timmar åt att fixa hennes hår (jag hade hittat en bild på en frisyr jag gärna ville göra, och Febe låter mig ju göra vad som helst. Så, det var roligt. Här kommer bilder!
Komplett med Febes snygga solbränna och allt ;)


Sedan igår hade jag lite (erhm) folk över här, vi var väl som flest typ elva och en hund. Mycket, mycket trevligt. Pratade med några tjejer som nu ska börja sista året på frisör och jag gav väl dem ett par förmaningar (typ "Se till att ta vara på tiden på skolan, annars ångrar ni er senare!"). Jag börjar bli gammal, jisses. Det var mycket trevligt iaf, kanske hälften av dem jag lärt känna i Gislaved var här. Men det blev inte så sent, eftersom jag snart ska iväg och jobba idag.. Fy sjutton, ingen lust alls! Men jag är iaf inte så massa bakis, blev mest för mycket chips och sånt igår och det mår man som bekant inte toppen av... Jag mår som allra bäst när jag äter nyttigt, men onyttigt är ju gott.. Som Josse säger, allt jag gillar är antingen olagligt, omoraliskt eller fettbildande. Men men!

Så nu ska jag snart till jobbet, jobba några timmar, hjälpa Helene med hennes löshår och sedan gå till Ole Dole Doff (en pizzeria) för att få baka min egen pizza! André som brukar klippa sig och sina barn hos oss (gratis, han är polare med chefen) har lovat att jag ska få testa, så det ska bli roligt att se om jag lyckas! Spännande, spännande.. Sedan ska jag hoppa in i bilen och köra till min blivande ufo-bo. Var lite orolig att han var sur på mig igår, han verkar inte alls gilla när jag festar lite. Men han bryr sig väl bara, så det är positivt...

Jag kan inte fatta att jag ska flytta och bo däruppe inom en månad! Ni ska få min nya adress kära vänner, jag lovar.

Ibland går det bara bra

Vissa mornar vaknar jag ca. fem-tio minuter innan klockan ska ringa. Då blir jag vansinnig. På dom minuterna kanske man hinner somna om, men man hinner inte sova något speciellt. Det gör mig galen, då är det ju bara till att gå upp. Idag hade jag det bättre, jag vaknade och trodde att det var liknande. Då var klockan bara sex och jag skulle upp halv åtta... =bra. Då kunde jag somna om och njuta av en bra stunds sömn till, very nice! Men jag undrar varför man alltid vaknar. Kanske är det så att man inte ska kunna sova så bra i dagsljus som jag faktiskt gör (jag har inga persienner och det är därför ljust säkert från klockan fyra. Men jag vet inte, jag sover ju. Och gott sover jag! Min säng är skön... Skönast.

I eftermiddag kommer Febe! Weeei, kommer bli toppen, det känns bra att kunna bjuda igen efter alla gånger jag varit hemma hos henne och snyltat. Kan egentligen inte fatta när det hände, att jag också är vuxen och har möjlighet att bjuda hem folk. Till MIG liksom.

Idag måste jag ringa min områdeschef här i bostadsområdet och bestämma tid med honom för "förbesiktning av lägenheten". Jag antar att de vill se att man inte ställt till med något allvarligt. Fördelen för mig är att jag bara bott här i ungefär åtta månader och jag har inte hunnit ändra speciellt mycket. Jag har bytt ut den befintliga hatthyllan mot en ny, finare, och satt upp en spegel och några tavlor. Ingenting som inte går att ordna fort. Men jag funderar, måste man rengöra bakom element och stuff? För jävlar vad damm det är, men det går inte att komma emellan med dammsugarmunstycket. Några förslag någon? Sedan läste jag i deras "flyttips"-broschyr att man ska putsa fönster också. Något jag aldrig gjort sedan jag flyttade hit, så de är ju inte alltför vackra. Man ska tydligen putsa mellan glasen också, men jag vet inte om det är möjligt. Aja, to be continued. Jag kommer ha blivit förvandlad till en städtant innan jag lyckas flytta till Pär.

Jisses.

Vuxenpoäng?

Jag KAN inte fatta det. Jag kommer att vara sambo inom en månad. Sambo. SAMBO. Undrar vem det var som konstaterade att sambo nog är bland det fulaste ordet som finns... Tror det var Jockes polare Johannes och Tove. De tyckte mer att det lät som något av ett skällsord, inte något man borde kalla sin flickvän/pojkvän. Tur att jag har en så handfast pojke, som tyckte att ufobo var mer passande (sär-bo hade funkat, men det kan ju misstolkas tyvärr.)

Den här veckan händer det mycket roligt! Imorgon kommer Febe, så jag ska ordna med hennes hår, klippa och färga. Sedan ska vi hem till mig, dricka vin och rensa ur min garderob (dvs. slänga/skänka bort sånt jag inte borde använda mer), hon är bra på att vara rak och ärlig och tala om vad man borde ha kvar respektive inte borde ha kvar. Så, det kommer säkert gå jättebra. Får jag Pärs skrubb till klädkammare (weeei! ^^) så vore det skoj att bara ha saker man gillar där... Jag har massor med kläder, men tycker ändå aldrig att jag har något att ta på mig... Märkligt egentligen hur man är. Se på min lilla kusin, pojkflickan, som plötsligt blivit tjejjig och börjat köpa klänningar och stuff. Du är så söt att det finns inte Amanda. Fast det är fult att lägga upp godisbilder på din blogg, man blev ju tokigt sugen!

Den här veckan har börjat bra ur träningssynpunkt, promenerat en timme både måndag och tisdag, och det är ju inte fel. Har lite ont i fötterna och skav mellan tårna (hur kan tårna, som trots allt är gjorda som de är, skava mot varandra?), men jag har sovit galet gott sedan dess! Fast idag lär jag inte hinna promenera, dels kommer ju somsagt Febe imorgon och sen på fredag blir det lite fest för mina vänner här i Gislaved. Lite avskedsfest, bäst att ha det innan man börjar packa ner sitt liv i lådor. Känns konstigt att jag faktiskt ska härfrån! Får se när jag får papperna om adressändring, då lär det kännas verkligt på riktigt.Ny bild från helgen när Catten var här!
Solsken i min själ

Idag känns det som att det skulle kunna bli en bra dag. Solen är framme litegranna och det behövs, vill faktiskt att det blir sommar på riktigt nu. Jag orkar inte med mer halvkassa somrar, vem gör det? Men tja, ska ju uppenbarligen jobba så egentligen spelar det väl ingen roll. Får se om det blir lugnt på jobbet i juli nu, de säger att Gislaved är något av en spökstad på sommaren, när alla har semester och antingen åker till kusten eller till folks respektivt hemländer, typ Bosnien. Det är galet mycket bosnier här i stan, på sätt och vis hade jag säkert klarat mig lika bra med bosniska/serbiska som svenska. Synd att jag är svensk och att det här är Sverige, haha!

Ikväll ska jag ut och promenixa med en liten Nalle, en tokigt söt liten hund som tillhör en kund till mig. Han är en bichon frise-blandning, men ser ut nästan precis som en sådan. Liten, vit och krullig. Man blir fan kär i honom på riktigt, han är väldigt social och trevlig också. Sådana lånehundar är bra. Var dessutom ute och promnerade en timme själv igår, blev lite varm faktiskt. Men man mår bättre efter en liten stunds träning, aldrig fel.

Det är så många saker jag just nu skulle vilja göra. Det som jag måste göra är att planera flytten, men Pär hade några tokigt bra förslag på hur vi kan göra (han är så himla snäll som vill hjälpa mig, min blivande ufo-bo... Ja, sambo låter för vuxet och tråkigt!), så det tror jag kommer gå jättebra. Vi har även diskuterat om vilka av mina möbler som passar in hemma hos honom, jag har ev. paxat hans stora garderob/klädkammare. Tänk att kunna ha alla kläder snyggt upphängda och sorterade, och likaså skor i prydliga rader! Groar, sexigt i mina ögon, haha. Som kändisarna har!

Sedan skulle jag vilja sy en ny lajvklänning... Vill sy en underklänning med pösiga ärmar, lite ihopbundna på några ställen (lite som Odette's i Svanprinsessan!) och med en fin, kanske grön, ylleklänning med snörning fram över.. Vill lajva mer, blev så sjukt sugen efter helgens lilla lajv! Är ta mig sjutton lajvare in i själen, och jag tror att jag får med mig josse också, hon verkar sugen! Är så nöjd när jag lyckas få mig fler vänner in i den världen, se hur det gick för Anni bara! Hon har ju t.om. fastnat mer än jag kan tyckas!

Åh, Svanprinsessan förresten.. Underbar film ju!

Nu ska jag diskutera vidare med Pär, vi pratar om flytten.. Ska väl försöka fixa några flyttlådor snart och börja plocka... Usch, men det blir nog bra när det är klart! Kram på alles!