Elgiganten och Maxi har en massa fuffens för sig

Häromdagen var jag på Elgiganten på jakt efter en ny mobiltelefon. Hade sett ut några enkla, ganska billiga på nätet som jag gärna ville klämma och känna på. Problemet? Det är åt helvete mycket dyrare att få känna på dem än att köpa dem på nätet, som grisen i säcken. Har vi inte kommit längre än så? Det slutade med att samma telefon inte ens kostade lika mycket på två olika Elgigantenvaruhus och då blev jag arg. Så, jag åkte till netonnet och köpte mig en Nokia 1680 som jag bara tittade på på nätet, bara för jag blev arg på Elgiganten. Och det är en grymt bra telefon.


Sedan har jag kommit på vad Maxi hittar på. Häromdagen sålde de satsumas för tio kronor kilot, jättegoda. Jag köpte. Nu såg jag att de har höjt priserna. De börjar helt enkelt med att skapa ett begär hos folk, efter goda satsumas. Och då funkar det ju att höja priset. Damn you, ICA!

Kort och koncist, right?

Tatuering

Äntligen är min lilla (kanske inte så miniliten som jag hade tänkt mig från början, men struntsamma!) gadd färdig! Jag kunde inte vara nöjdare, det känns underbart roligt att äntligen fått det gjort. Gjorde det ont? JA! Var det värt det? Absolut.

Historien bakom tatueringen (på begäran av min kära vän Josse) är helt enkelt så fånigt som att den visar saker som är viktiga i mitt liv.  Hästar har jag hållt på med sedan jag var sju, haft egen sedan jag var tio. Musiken har alltid varit en del av mitt liv och är det mer än någonsin nu och rosen symboliserar min kärlek för allt som är vackert och sprött. Ang. storleken på den så valdes det efter min första egna hästs skostorlek! Tatueringen är helt enkelt jag! :)


En vecka kvar!

Yes, tragglandet har äntligen börjat ge lite resultat. De flesta låtarna är färdigarrade, det mesta sitter som det ska. Det svåraste är basspelet jag står för, gitarren på en låt kan bli besvärlig också. Men det är bara att öva. Det SKA ta mig fan gå.

Turbo är flyttad, verkar vara glad åtminstone. Skönt.

Puh, jag är verkligen stressad. Har ont som fan i vänster handled, handen som gör mest arbete i gitarr- och basspelet. Får försöka vila den lite om det är möjligt.

Tjingeling!

Jag lever!

Ojoj, vad jag är kass på det här numera. Det är massor att göra i skolan och det har varit en del turbulens i stallet, men nu har jag fått ordning på litegranna. Vi har precis börjat repa inför våra viscaféer vecka 43, jag arbetar tillsammans med en av Linnéorna, Mika, Ragnhild, Linus från Burträsk och Daniel från Lund. En väldigt blandad och rolig grupp, och vi kör stenhårt. Så himla skoj.

Och ang. stallet, jag har fått lite nog nu. På lördag kommer jag flytta Turbo till ett nytt ställe med bara en häst till sällskap, tror det blir lugnt och skönt. Men, det upptar mina tankar en hel del så än så länge är det turbulent ett tag till.

På fredag kommer Sandra och Oskar upp, de skulle från början bara hälsa på men nu blir det för att hjälpa mig med Turbo. Tack snälla rara ni.