Turbos nya prylar

Jag skrev nyss ett långt, fint inlägg om hur det gick till när jag igår fick både vagn och sele till Turbo, men eftersom Pärs dator är cp så försvann all min text. Grrrrr. Här kommer i vilket fall bilder på det sistnämnda!
Äntligen lite lugn och ro

Ja, vad det är fullt upp hela tiden, har äntligen börjar chilla lite efter konserterna. De var sjukt nice för övrigt, riktigt, riktigt roligt! Nu i helgen var jag på Säröhus på sk. "vismöte" och träffade en massa visfolk och de tittade på oss stackars gröngölingar som stod där och var toknervösa. Fick träffa och umgås med bland annat Dan Viktor och Loke (aka. Måns Klang förut) och det var trevligt. Dessutom gör lyxigt hotell, god mat och ett väldigt fint relaxområde med pool osv. åtminstone mig väldigt glad. Jag vet att man inte ska bada så snart efter att ha tatuerat sig, men lite får man faktiskt leva trots att man är gaddad!

Min favoritvideo på Internet just nu, tack Gud för Dan Viktors unika stil. Honom ska jag ha som lärare i januari!Ikväll har jag suttit med en läxa i textarbetet vi gör nu, har skrivit en kärlekslåt av en massa strofer från andra klassiska (nästan) kärlekssånger. Får se vad läraren säger, det är mest för att lära sig att vara kreativ som vi gör dessa övningar. Otroligt roligt skulle jag vilja säga.

Turbo har fått sin sista vaccineringsspruta idag, jätteskönt att ha det gjort. Han var så snäll, lille pojken, och fick som belöning att matte åkte och köpte en hel säck fodermorötter. Så nu kommer han äta massor av morötter framöver. Mums, mums, om man är häst.

Nu blir det snart sängen, ska köra igenom min låt några gånger innan jag sover så att jag får ta in texten litegranna.

G'natt!