Julkonsert, check!

Då var gårdagens konsert avklarad, otroligt skönt. Jag drog i tisdags på mig en förkylning som anstränger sig till det yttersta för att få mig på knä, men den fick mig inte att avstå att stå på scen. Visserligen beklagandes över vinterns hemskheter, men även över dess många fina sidor. Som de som känner mig säkert förstår så sjöng jag min egen Vintervisa Vid Nyårstid (finns att lyssna på här), och det gick helt okej i förhållande till hur jag kände mig.

Tack Sara för pianoackompanjemang!

Jag har fantastiskt duktiga klasskamrater! Samtliga nummer blev riktigt snygga, och jag tror att publiken var nöjda när de gick därifrån.

Tyvärr blir man inte friskare av stressen som en konsert innebär, och jag fick därför sjukskriva mig från mitt extrajobb idag, och det suger. Pengarna hade varit trevliga att ha, men det är inte roligt för kunderna att bli betjänade av en nysande, snurrig Petra.

Snart är det bara en vecka till julafton!


Jul

Ja, nu är det jul igen. Eller i vart fall jäkligt snart. Vill man vara säker på att inte missa det kan man titta här. Mycket praktiskt, utifall att man glömmer vilket datum det är, vad man ska göra då och vem man är. Till exempel.

Imorgon har vi konsert på Palladium i Växjö, klockan 19.00 kör vi igång. På programmet står pop, rock, jazz, körmusik, givetvis visa och lite smått och gott. Det hela håller på i cirka 1,5h och kostar givetvis inte en spänn!

 

 

Annars är allt bara prima förutom en förkylning som slagit sina snoriga klor i mig. Alla julklappar är inköpta och inslagna, julgodiset är uppfunnet och uppätet, julgran är utsedd och utställd på balkongen samt att julfriden har infunnit sig alldeles utmärkt.

Tänker avsluta detta korta och icke så välinformerande inlägg med en bild på två av mina favoritpersoner i världen, som ett försök att dela med mig av lite kärlek såhär i juletider.

Mors!