Världens underbaraste söker nytt hem!!

Hos mamma bor det tre små kattkillar som desperat behöver ett hem. De heter Alex, tre månader, och Jeff och Peanut, två månader. Alla tre är svartvita och så fruktansvärt gosiga att de verkligen förtjänar ett liv som en älskad huskatt. De är allihopa duktiga på att gå på lådan och deras favoritsysselsättning är att leka med vad som helst som dyker upp. De är totalt ljuvliga! Skulle någon vara intresserad så är det inte relevant vart i Sverige ni bor, det går alltid att lösa för att vi så väldigt gärna vill att dessa små stackare ska få ett hem. Bakgrunden är att vi i vårt stall har haft andras katter springande och som lagt kattungar där, som vi i stort sett varit tvingade att ta hand om ifall vi inte ville att kattägarna skulle skjuta ungarna.. Så, vi har placerat ut massor av ungar de senaste åren och sett till att samtliga fått goda hem. Slutligen har vi tagit tag i och steriliserat de två honorna som lagt de senaste kullarna och hoppas att det nu ska ordna sig. Men, det ska gärna ordna sig för gospojkarna också. Snälla, vet ni någon som vill ha en katt, tveka inte att kontakta mig!

Jeff och Peanut! Alex ville tyvärr inte vara med på kort just nu, men han är med på bilden under, från när han och hans bror Ärtan var små. Alex är han till vänster och har nu vuxit upp till en stor och tjusig ungkatt. För er som undrar så fick Ärtan ett bra hem!


Kommentarer
Postat av: Christel

Åh, vad söta! Jag ska ringa djursjukhuset om Sky och hennes inte gå på lådan på måndag, vet inte riktigt vad jag ska göra med henne...Nåväl, är du hemma någon gång innan era små katter fått nya hem kan du väl höra av dig - vore härligt att träffa dem - OCH DIG förstås ;), det var ett bra tag sen nu. Kram

2009-09-18 @ 21:33:29
URL: http://kirvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback