Lite färdiga alster att visa upp

Jaaaa. Jag vet. Jag har varit kass på att uppdatera. Och ja, jag valde vislinjen.

Här kommer det jag pysslat med sista veckorna! Först, min stolthet. Mina skor. De är jäävligt tighta som det är nu, men folk som vet säger att de ska vara så små som möjligt i början för att man ska kunna passa in dem perfekt efter foten... time will tell. På bilden är de stoppade med linneslamsor för att hålla formen lite, de är fortfarande lite fuktiga. Ska sy fast hälkapporna imorgon och därefter kanta linningen, eller vad jag kan kalla det. Sedan är de klara, men de ska jävlar i mig användas försiktigt!
Efter lite frågor om sulorna lägger jag upp en till bild, underifrån... Sulorna består av läder, kanske 3-4 mm tjockt. Därefter ligger det en smal skinnremsa av samma läder som ovanlädret, kallat bes, som är till för att täta lite. Och sedan ovanlädret såklart. Körde sylen i handen ett par gånger när jag fäste ihop det, men det var det värt!

Sedan, en bild jag kommer slänga upp under "kända roller" inför Abderon. En bild på mig som Ingeborg Vårfröjd, bymedikus. Och mitt nysydda, enorma förkläde som går hela vägen ner till marken. Ska smutsa ner det litegranna tänkte jag. Tips på smuts, någon? Ska ta mig in till Buttricks och köpa fakeblod tror jag... och Ikea för lite lakansväv att riva i remsor. Eventuellt lite köks/matprylar också.I övrigt har jag coifen, Heliga Birgittas Coif att fixa... och lite annat smått och gott. Ska sy klart en under/badsärk i tunt linne som jag kan ha om det blir dags för att dopp i gölen. vore mysigt!

Annars då? Jodå, jag jobbar och står i. Idag kom en liten hög a-kassepengar så just nu leker livet. Skönt att vara på topp ibland!

Kommentarer
Postat av: Febe

Snyggt jobb med skorna! Och riktig slöja och allt... jag blir nästan lite tårögd. :-)

Jag ser att du har den omsydda "adelsunderklänningen" från förra Carduus, så jag utgår från att den nya armen sitter bra.

2009-07-10 @ 18:07:12
URL: http://dryaden.blogg.se/
Postat av: Christel

Åh, så tjusiga skor! Har du bara skinn som sula eller ska de förstärkas på något sätt?

Och jag älskar den broschen :).

2009-07-10 @ 22:23:15
URL: http://kirvin.blogg.se/
Postat av: josse

Riktigt fint =) Hmm smuts...prova att dra den under sängen några gånger eller är du en sån som städar ordentligt? ;)

2009-07-11 @ 07:58:20
Postat av: Febe

Införskaffa en bensåg som du kladdar lite blod på, skallpeller osv. om du ändå ska bloda ner dig.

2009-07-11 @ 12:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback