Workin' nine to five... errrh, six.

Äntligen fredaaaaag! Visserligen ska jag jobba imorgon, men det är fem timmar och fem timmar går fooort.Vilken vecka det har varit! Min första nånsin som sambo och det har gått alldeles fantastiskt, det är underbart att på morgonen kunna säga "hejdå, vi ses ikväll" och sedan på kvällarna kunna mysa och planera dagarna osvosv. Häromkvällen hade Pär ordnat en utflykt när jag kom hem från jobbet, vi skulle åka och bada ute i Marstrand (där han kommer ifrån.) Så det blev picknick på klipporna i solnedgången, och bad. Han är dock betydligt djärvare än jag, förstår inte hur man vågar dyka från klipporna sådär... Men å andra sidan är han ju därifrån, så det kan ju förklara varför han har sån sten(höhö)koll på klipporna!

Så, imorgon är det lite jobb som gäller, sen skulle jag föredra om vi kunde ha en lugn kväll/eftermiddag, kanske med bad igen? Man vet aldrig vad den karln hittar på, haha. Söt är han iaf.

Och på jobbet? Jo, det går bra, men det är väldigt nervöst hela tiden! Man är så rädd för att göra fel och stirra upp sig,alla andra är så duktiga och jag vill ju inte vara SÅ mycket sämre. Kunderna betalar ju faktiskt för en rätt dyr behandling (vi tar 350 för en damklippning) och då förtjänar de ju att man verkligen gör ett bra jobb. Jag försöker visserligen att alltid göra så bra jag kan ifrån mig, men ibland är man trött och stressad och då kanske det inte blir så bra. Dessutom blir jag stressad när en del kunder bråkar, t.ex. som när någon är extremt pillig och noggrann. Då känner jag att jag kanske inte ska jobba med det här för evigt, men ett tag till duger bra!

Bilder på lägenheten kommer komma upp så fort vi kommit iordning, just nu ser det lite kaosartat ut. Mina lådor överallt, kläder, vi har gjort ett försök till att inreda badrumm (vilket lett till att det ser ut som total anarki därinne!) och dessutom så har ingen orkat med att tömma diskmaskinen, så det står fullt med disk i köket. Fint va? :)

Idag var faktiskt första dagen på hela veckan som jag inte vaknade när Pär gick upp, hann nog sova säkert tjugo minuter till innan jag märkte att han inte låg bredvid i sängen. Söthesten ville inte väcka mig, naaw...;)

Nu blir det kläder, lite smink och en utrensning i köket!


Kommentarer
Postat av: ElinPelin

HEj kvinno! Kul att det går bra med sambo livet. Sara my friend hjälpte mig att hitta dig blogg, och hon vet själv inte hur hon hittade den. Klickade sig fram något sätt :) Kul, nu kan jag hålla koll på dig! Puss då! :)

2008-08-01 @ 21:53:17
URL: http://gustafssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback