Dagen jag skämde ut mig ordentligt

Jag har gjort något så sjukt pinsamt. Var länge sedan jag kände mig så generad och ja... utskämd! Jag och Pär var och badade igår, jag i min nya bikini som inhandlades igår (panikköp för fyrtio spänn :P) och min fina, mintgröna morgonrock efteråt. Och jag menar, folk badar häruppe. MYCKET. Så, jag tänkte att det är säkert ingen som bryr sig om om jag går in på Maxi, iklädd min fina morgonrock, folk måste väl ha sett att jag hade badat. Men icke. SATAN vad alla tittade. Folk viskade, pekade, skrattade åt mig. Vaddå, min bikini syntes fan väl igenom! Pär bara skrattade och tyckte det var gulligt, men jag fick ett sånt där "GUDVADPINSAMT"-ryck som jag inte fått sedan jag var typ... fjorton. PIIIIINSAAAAAMT....

Nu förstår jag hur alternativa människor kände sig förr, innan det blev socialt accepterat att vara emo. Men hey, jag vet hur de ska göra för att vara riktigt annorlunda! Det är bara att knata in på Maxi,  min morgonrock står till förfogande!

Kommentarer
Postat av: josse

Haha kan verkligen se detta framför mig :D

2008-08-04 @ 10:48:39
URL: http://skywise86.blogg.se/
Postat av: elin

Den nya salongen låter ju kanon! Och nu får du dina lanza att jobba med. Hihi :) Visst är Goldwell smidigt, men det är nästan lite för enkelt också, så för en skola tycker jag inte att det passar. Då behöver man lära sig siffersystemet först, men men... John Bauer är John Bauer.

Jag får ha min praktik vart jag vill! Frågan är bara hur smidigt man tar sig dit? ;p haha

2008-08-04 @ 18:16:55
URL: http://gustafssons.blogg.se/
Postat av: Jennsan

Gud vad pinsamt. Men sånt händer. Kul att du trivs i Kungälv o på nya jobbet..kram

2008-08-05 @ 11:46:14
URL: http://blondajennsan.blogg.se/
Postat av: Pellefant

Lätt jag skulle kunna göra det utan att skämmas. PappaPetra Unt Pellefant @ ica maxi haha

2008-08-11 @ 01:10:42
URL: http://www.metrobloggen.se/Pellefant

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback