Tillbaka till verkligheten

Så, nu ligger jag här. På min tillfälliga säng, dvs en madrass på golvet i det som var mitt rum. Vet iofs inte om det räknas som mitt rum numera, men ni förstår nog vad ni menar.

Tillbaka från lajvet. Det var... ja, härligt. När jag traskade från vårt läger igår, på väg till byn för att hämta vatten, nynnandes på några små visor, så kändes det som att wow, vad härligt. Solen sken, fåglar sjöng och luften var klar. Jag kände mig helt enkelt... lycklig. Fast, det kanske inte var jag. Det var kanske Bela, min karaktär.

Det var jättehärligt, absolut. Jag är jätteglad att Kalle, min lilla sötnöt, drog med sig. Hans vänner är absolut otroligt trevliga, jag blir så glad när jag tänker på hur det kändes att vara där. Kände mig som en viktig del i lägret och det var roligt.

Så, på tisdag ska jag och pappa köra min soffa till Gislaved (den är så härlig och mjuk!) och sedan på söndag.. ja, då flyttar jag dit. Inte för gott (jag menar, jag lär ju flytta någongång), men nu blir det min bostad. Min, bara min! Ska bli spännande att se hur det fungerar att klara sig själv. Jag ska gå och köpa ett mobilt bredband på onsdag också tänkte jag. Menar, har jag inte ens möjlighet att prata med mina vänner på nätet så lär jag antagligen avlida av ensamhet.

Nu är jag nådigt trött i huvudet och ska nog försöka göra något klokt av resten av dagen (det vill säga, absolut ingenting).

Och, Karl-Axel, vart är dom söta små kakorna? :)

image36

Överst från vänster: Ida, (skrivarlärling Karin Dal), Micke (knekt Torvald), Erik (major Sverker af Silfwerpil), Karl-Axel (kansler af Kreutz), Hedvig (knekt Bessa Dal), Johan (page Johannes).
Nederst från vänster: Febe (piga Ylva), jag (piga Bela), Christel (piga Estrid) och slutligen Filippa (Kallas, random ballt person).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback