En snabbis!

Idag blir det bara ett kort och koncist inlägg. Jag sitter i soffan, tittar på nyheterna på  TV7 som flimrar förbi. Någon från Lost som saknar sin pojkvän, en polis som skjutit en knivman i benet, någon som ogillar Hollywood och andra föga intressanta nyheter... Men sen kommer ju nyheterna från Aftonbladet. se också, haha.

Ska snart bära ner min madrass och lite andra prylar till bilen (det är så fint, jag har bundit ihop madrassen med ett par nylonstrympor i brist på bättre lina), samt att jag INTE får glömma att slänga soporna.. Känns konstigt att jag inte kommer vara hemma på flera dagar nu, men jag tror inte att jag har något i kylskåpet/skafferiet som kan bli dåligt... Jag hoppas inte det i varje fall. Minns hur Lisa och Jossas lägenhet luktade efter att de glömt ett mjölkpaket kvar i lägenheten när de åkte hem till sina respektive städer under sommarlovet.... Ugh, tyckte riktigt synd om dom faktiskt, haha.

Får se hur länge jag ska jobba idag, med lite tur kan jag smita nån eller några timmar tidigare, längtar till Dreamhack så att det är alldeles sjukt! Hade helst velat vara där hela veckan, men man kan inte få allt. Menar, fem dagar i sällskap med ett urval av världens underbaraste människor är inte illa pinkat!

Jag har drömt så konstiga saker de senaste dagarna... Inatt drömde jag att jag skulle åka till Turkiet igen. Det knasiga var bara att Musse skulle åka med (för er som inte vet det är Musse min tjugoettåriga, ca. 400kg tunga travhäst) och han skulle tvunget ha ny sadel och nytt träns på sig... och tränset satt helt sjukt dåligt. Nej, var en konstig dröm. I drömmen fick han sedan inte följa med och då började jag packa med mig andra saker. Tror att det har att göra med mina tankar om att jag inte vill glömma något viktigt som ska med på DH idag, i min dröm klurade jag (precis som i verkligheten) på om jag skulle ta med mig datorn eller inte. Inte, är vad jag bestämt nu.

image45

Har i vilket fall konstaterat att jag saknar min lille häst som bara den. Mussesötnos, du är den finaste i världen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback